Költözés

2010.07.29. 23:37

Akkor kezdjünk ebbe bele..

Ha már költözés, akkor ide is beköltözöm.

< A blogról előre annyit, hogy még nem tudom mi lesz itt. Talán csak ez az egy post, talán lesz több is és rendszeres is, talán nem. >

Ez egy költözős nap. A mai naptól új élet, holnaptól új lakás, egyszóval új lehetőségek, új kihívások.

Nézzük csak a mai napról:

Éppen, hogy 9 előtt voltam a nyugatiban. Láttam egy embert igazán kérdőjel alakban erre eszembe jutott az amit Agárdyék mondtak az Alkoholtilalom című kabaréjelenetükben;  "Még kilenc óra sincs és egyes emberek már lementek kérdőjelbe".

Még egy idézet ami kapcsolódik, de már a holnaphoz:
"Mondja Sándor, maga miért allergiás a négyzetméterre? Csak nem lakótelepi?"
Hát az új lakás már ltp-i :)

Szeptembertől újra NIK (BMF, párdon OE), 7 év után újrakezdés. Még nem jött meg a felvételi papíros tájékoztatója, de a neptunon már kinn a befizetési kötelezettség a költségtérítési díjra..
De hát legalább ez már egy hivatalos forrású jel aziránt, hogy igényt tartanak, ha nem is tudásszomjamra, de a családi pénztárca tartalmára.

Ennyit mára. Előbb-utóbb folytatás.. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://paller.blog.hu/api/trackback/id/tr422186141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása